Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 4

  • 5 rum
  • 99,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 7 995 000 kr
Månadsavgift: 7 825 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad 5 rok med milsvid utsikt och balkong i söderläge

Varmt välkommen till en av Kvarnholmens finaste 5:or om 99,5 kvm med två balkonger i en populär Brf. Här erbjuds både en utsikt mot Saltsjön och Stockholms inlopp och en soldränkt stor hörnbalkong mot Svindersviken.

Bostaden karaktäriseras av stora sociala ytor kombinerat med ett ljus som strömmar in från de stora fönsterpartierna från morgon till kväll. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bildas en social mittpunkt som är utmärkt vid sociala sammankomster. Den stora södervända balkongen om cirka 25 kvm är kronan på verket och här njuter man vid grillen eller bara i en skön solstol utan insyn och med utsikt över båtlivet i Svindersviken. Utöver denna balkong finner man ytterligare en balkong med kvällssol och utsikt mot Stockholms inlopp.

Sovrummen är smart placerade där de tre mindre sovrummen ligger avskilda de sociala ytorna. Master bedroom har dessutom egen utgång till den generösa balkongen i rakt söderläge. Utöver det stora badrummet med tvättmaskin, torktumlare och takdusch finns ytterligare ett badrum utrustat med dusch och WC. Det påkostade köket från Vedum är bostadens hjärta med en stor härlig köksö. Den maskinella utrustningen från Siemens tillsammans med stilrena detaljer gör denna bostad till något alldeles extra.

På Kvarnholmen, med sitt idylliska läge omgivet av vatten mindre än 10 minuter ifrån stadspulsen, erbjuds du som boende allt från familjeliv till jobb, fritid, natur och storstad. Här bor du nära allt, men ändå avskilt så att du lätt kan koppla bort storstadens stress. Kollektivt åker du SL-buss direkt till Slussen alternativt Nacka Forum eller pendelbåt in till city. Det finns även garageplats för 1100kr/mån i huset med möjlighet till laddplats för elbil, 1750kr/mån.

Sammanfattningsvis - en unik och underbar hörnlägenhet med strålande utsikt som vi med stolthet hälsar Er varmt välkomna till!

Boka visning

  • Öppen visning. Anmäl gärna ditt intresse!

  • Öppen visning. Anmäl gärna ditt intresse!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.