Kvarnholmen, Nacka

Kvarngränd 7

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

På Kvarnholmen, precis vid inloppet till Stockholm och med Djurgården rakt över vattnet, ligger denna moderna och ljusa 2:a högt upp i huset. Fastigheten byggdes 1931 och var ursprungligen en lagerbyggnad där man under ombyggnationen har bevarat industrikänslan. Lägenheten är välplanerad med snygga materialval och en öppen planlösning där de stora fönsterna i vardagsrummet ger rikligt ljusinsläpp.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall som erbjuder gott om plats för förvaring av kläder och skor. Vidare når du vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning vilket ger en social och härlig känsla. Köket är inrett med stilrena, släta luckor i vitt och en matchande svart bänkskiva med vitt stänkskydd ovantill. Den maskinella utrustningen består av ugn med spishäll, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Harmoniskt sovrum med privat läge rymmer både dubbelsäng, sängbord och garderober. Helkaklat badrum i neutrala färger är utrustat med dusch bakom glasväggar, handfat på kommod och spegel ovantill, handdukstork samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås en rymlig klädkammare som ger gott om extra förvaring.

Föreningen har en mycket stor gemensam takterrass med stort inglasat uterum, flera sittgrupper och stort antal gasolgrillar att nyttja. Här har du en mer än hänförande utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp.

Läget här är idylliskt och inom bara ett stenkast finns förskola och park med en lekplats utöver det vanliga - Kvarnholmen i miniatyr. På Kvarnholmen har Ebba Braheskolan öppnats (F-6) och en minuts promenad bort finns all närservice du behöver. På Kvarnholmen finns också läkarmottagning, caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. Här är det en 10-minuters cykeltur från stan. Där kommunikationsutbudet inkluderar buss 402 som snabbt tar dig till Slussen och Nacka Forum samt SL-båtarna som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen.

Mer om mäklarna