Kvarnholmen, Nacka

Södra vägen 49

  • 1 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 595 000 kr
Månadsavgift: 3 574 kr/mån

Trevlig nyproducerad 1:a med uteplats!

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Välkommen till din framtida oas på Kvarnholmens södra sida med närhet till vackra Svindersviken.

Lägenheten har generösa fönsterpartier som ger vackert ljusinsläpp, uteplats och öppen planlösning som skapar rymd och bjuder in till umgänge. Golv av mattlackad ek, fönsterbänkar av natursten och vita väggar ger en klassisk, stilren känsla som ger dig möjlighet att sätta din prägel med personliga detaljer. Köket är inrett med vita, släta luckor och silvergrå bänkskiva med stänkskydd för en stilren känsla. Här finner du energieffektiva vitvaror i rostfritt, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, samt helintegrerad diskmaskin som ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket. Badrummet är inrett i neutrala färger med matta, vita kakelplattor och golv i grått klinker. Här finns även en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I hallen finns gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob.

Huset är svanenmärkt vilket betyder att man kan få ett grönt bolån. Stäm av med din bank om de godkänner svanenmärkning för grönt bolån då alla banker inte godkänner svanenmärkning.

Bakom husen finns den gemensamma, grönskande gården i söderläge med plats för härligt häng, lek, plantering eller kanske vila. Upplev det nya och unika bostadskvarteret på Kvarnholmen Södra och låt din dröm om det perfekta hemmet bli verklighet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnholmen, Nacka

Södra vägen 49

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.