Kvarnholmen, Nacka

Kvarngränd 10

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Stora sociala ytor, underbar utsikt över Stockholm och balkong i söder.

Mitt på Kvarnholmen, precis vid Stockholms inlopp med Djurgården rakt över vattnet, ligger denna moderna 3:a med balkong i söder. Fastigheten är nybyggd 2014 med omkringliggande äldre, K-märkt bebyggelse. Här harmonierar det gamla med det nya, där du njuter av ett modernt boende inbäddat i en spännande industrihistorisk miljö.

Lägenheten är välplanerad med stora sociala ytor och modern öppen planlösning. Vardagsrummet är stort med gott om plats för soffgrupp. Här är de stora fönsterna med magnifik utsikt över havet och Stockholms skyline i blickfånget och verkligen något som sätter guldkant på vardagen. Här njuter du av utsikten alla tider på dygnet, speciellt de vackra solnedgångarna. Barhänget mellan kök och vardagsrum ger en social koppling mellan rummen och gör att ljuset flödar in. Den trevliga balkongen om ca 9 kvm som nås från sovrummet bjuder på ett soligt söderläge med sol från morgon till kväll. Balkongen ligger högt med fritt läge och vy över Stockholm.

I lägenheten finns det två rymliga sovrum båda med god förvaring. Det ena sovrummet har en garderobsvägg och det andra en klädkammare. Lägenheten bjuder också på ett smakfullt badrum med dusch och tvättdel. Standarden mycket hög med genomgående ekparkettgolv, målade ytskikt och stora fönster med fönsterbänkar i natursten.

Föreningen har två stora takterrasser varav den ena ligger högst upp i samma port. Takterrasserna har flera sittgrupper och en magnifik utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp. I föreningen finns också festlokal och övernattningslägenhet. Garaget som har lediga platser nås direkt via hissen.

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i city. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen.

Varmt välkommen på visning.

Mer om mäklarna