Kvarnholmen, Nacka

Kvarngränd 10

REDO™
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 895 000 kr
Månadsavgift: 4 327 kr/mån

Belägen på andra våningen med utsikt över de charmigt välbevarade tegelbyggnaderna och Stockholms siluett finner ni detta moderna och stilrena boende att trivas i från allra första stund. Här förenas en yteffektiv planlösning med smakfulla materialval och en hänförande atmosfär. Du välkomnas in i en hall med goda förvaringsmöjligheter genom två garderober och ytterligare plats för avhängning. Härifrån nås badrummet som är ljust inrett och utrustat med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med överskåp. Från hallen leds man sedan in i vardagsrummet i öppen planlösning mot kök vilket ger ljusa och luftiga ytor där det får plats för en stor soffgrupp och en större matplats för 6-8 personer. Köket är inrett i vitt och utrustat med diskmaskin, ugn, micro och rostfri kyl/frys. Rymligt sovrum med garderobsvägg och trevligt fönsterparti med plats för skrivbord. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen där man skymtar Stockholms siluett. Här är det enkelt att varva ner och njuta av lugnet som genomsyrar hela Kvarnholmen.

Som boende i BRF Nya Kvarnen 1 har du dessutom tillgång till två stora takterrasser med flera sittgrupper och en hänförande utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp.

På Kvarnholmen bor du med närhet till såväl Stockholms innerstad som Nackas underbara natur- och skärgårdsmiljöer. På kajen strax nedanför bostaden ligger båthållplatsen där SL-båtarna tar er in till Nybroplan på knappt 30 minuter. Runt knuten finner du Kvarnholmens centrum där buss mot Slussen åt ena hållet och Nacka Forum åt andra hållet trafikerar med täta avgångar. Här finner ni dessutom god närservice i form av bland annat Coop-butik, bageri, kemtvätt, gym och sushi-restaurang. Intill centrum finns Ebba Braheskolan (årskurs 1-9) samt flertalet förskolor.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kvarnholmen, Nacka

Kvarngränd 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.