Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 31, 13131 Nacka

REDO™
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 995 000 kr
Månadsavgift: 5 243 kr/mån

Välplanerad 3:a högst upp i huset med balkong!

Välkommen hem till denna mycket unika bostad i fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till coola bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra spröjsade fönster med låg bröstning och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards.

Mitt på Kvarnholmen nära centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna unika bostad belägen högst upp i huset med stor balkong som bjuder på underbar utsikt över havet, Djurgården och Stockholm. Här njuter du av ostört läge och värmande kvällssol. Bostadens planlösning är både genomgående och genomtänkt. Lägenheten har moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-tals funktionalism med stilrena detaljer. Här har man genomgående enstavigt och vitlaserat golv, målade väggar, vackra spröjsade industrifönster, snygga radiatorer, en slutfinish utöver det vanliga.

Kök och vardagsrum är placerade i hemmets centrala parti i öppen planlösning som skapar ett stort och ljust sällskapsrum med plats för både stort matbord och soffa. Köket är specialritat med vackra detaljer som mörka köksluckor, marmorbänkar och vägglampor. Från vardagsrummet har man söderläge och via spröjsade industrifönster har man vacker utsikt över Svindersvik.

Master bedroom är inbjudande med plats för dubbelsäng samt stor garderobsvägg med 5 garderober i antracitgrå. Vackert fönster och utgång till bostadens mysiga balkong. Det mindre sovrummet har platsbyggd, snygg förvaring med skrivbord, garderobsvägg och sängskåp. Sängen kan alltså vara framme eller fällas upp vilket skapar smart funktion och rummet kan användas på flera sätt. Även här finns det spröjsade industrifönster i söderläge med vacker utsikt. Bostadens badrum är påkostat och fortsätter på den industriella stilen. Här finns både takdusch och infälld tvättpelare.

Här bor du med maffiga vyer över omgivningarna och en skön frihetskänsla både i bostaden och på balkongen.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 31, 13131 Nacka

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.