Kvarnholmen, Nacka

Thunströms väg 12, 13175 Nacka

  • 2,5 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift: 5 322 kr/mån

Välplanerad 2:a med balkong!

Välkommen hem till detta ultimata boende beläget i Kvarnholmens nyaste område ? här bor du i en välplanerad 2,5:a som erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och närhet till stadslivet. Denna moderna pärla ligger bara en kort promenad från Kvarnholmens centrum med bland annat mataffär, bageri och populära restauranger, vilket ger dig en enastående livsstil direkt utanför dörren.

Stig in i en ljus och luftig atmosfär där den öppna planlösningen skapar en inbjudande känsla. Det smakfulla köket är utformat med omsorg och elegans, vilket gör det till en plats där du kommer att trivas. Njut av goda måltider och trevliga stunder med nära och kära. Intill köket i öppen planlösning ligger vardagsrummet som är lättmöblerat och ljust. Från vardagsrummet når du bostadens mysiga balkong med västerläge, vilket innebär soliga eftermiddagar och kvällar.

Det rymliga sovrummet ger gott om plats för avkoppling och bjuder på en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet är modernt och praktiskt med en rymlig dusch och en bekväm tvättdel. I hallen finns ytterligare förvaring och intill ligger bostadens klädkammare som är inredd och har ett fönster. Det skapar många möjligheter att inreda som ett extra rum, kanske ett arbetsrum.

Denna nybyggda lägenheten, färdigställd 2023, är designad med tanke på både stil och funktion. Bostäderna i Solvändan bär PEABs signum med stora ljusinsläpp och öppna planlösningar. Kvaliteten på ytskikt och inredningsdetaljer är alltid av hög klass. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att skapa ett personligt hem med dina favoritmöbler och färger.

Intill bostaden ligger föreningens gemensamma, grönskande innegårdar i söderläge med plats för umgänge, lek och rekreation. Stort garage i två plan under husen med direktaccess via hissen.

Föreställ dig ett område där du står med ena foten i skärgården och den andra i staden. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10-minuters cykeltur från stan. Där all närservice du behöver finns en minut från porten och där kommunikationsutbudet inkluderar bussar som snabbt tar dig in till Slussen och SL-båtarna som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen. Inom 1 minuts gångavstånd finns också Ebba Brahe skola som har förskola och grundskola F-9 och ytterligare en kort bit bort finns flera förskolor.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnholmen, Nacka

Thunströms väg 12, 13175 Nacka

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.