Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 35, 13131 Nacka

  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 595 000 kr
Månadsavgift: 5 243 kr/mån

Charmig 3:a med unik karaktär!

Välkommen hem till denna unika bostad med absolut toppläge på Kvarnholmen. En inbjudande bostad i en häftig fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till spektakulära bostäder som andas industrikänsla med högt i tak och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards.

Mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna välplanerade bostad belägen på våning 2. Lägenheten har en unik karaktär då den är belägen i husets runda utbyggnad. Här finns alltså ett charmigt rum som till stor del är helt runt. Rummet är både unikt och mångsidigt, här förenas det robusta och grova med subtil elegans för att skapa en spännande och dynamisk atmosfär som passar lika bra som sovrum, barnrum eller matsal. Lägenheten är genomgående yteffektiv och ljuftig med sina 2,7 meter i takhöjd. Detta i kombination med genomgående moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-talets funktionalism med stilrena detaljer som enstavigt parkettgolv, svarta industri fönster och vackra radiatorer.

De sociala ytorna ligger i öppen planlösning med plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket är specialritat med vackra detaljer som antracitgrå köksluckor, exklusiva marmorbänkar och väggfast belysning. Sovrummet är inbjudande med plats för dubbelsäng och gott om förvaring bakom snygga platsbyggda garderober. Det rund rummet är bostadens andra sovrum och här finns också ingång till klädkammare. Badrummet är även det påkostat och fortsätter på den industriella stilen med stående kakel och antracitgrå väggar och tak. Här finns takdusch, vackert handfat och inbyggd tvättpelare.

En bostad för den kräsne som måste upplevas på plats. Läget är perfekt, mitt på Kvarnholmen, intill centrum med bra utbud på både service och restauranger. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 35, 13131 Nacka

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.