Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 37

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull 2:a med stor terrass!

Välkommen hem till denna unika bostad med absolut toppläge på Kvarnholmen. En inbjudande bostad i en häftig fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till spektakulära bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra fönster och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards

Mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna välplanerade bostad med stor inbjudande terrass med högt läge överblickande föreningens innergård. Terrassen har gott om plats för stora sällskap, loungesoffa och planteringar. Sommartid förgyller den bostaden och känns som ett extra rum. Lägenheten har en yteffektiv planlösning och högt i tak. Detta i kombination med genomgående moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-talets funktionalism med stilrena detaljer som enstavigt parkettgolv, platsbyggda detaljer, vackra element och stora fönster skapar en minst sagt inbjudande bostad.

De sociala ytorna ligger i öppen planlösning med god plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket är specialritat med vackra detaljer som antracitgrå köksluckor, exklusiv marmorbänk och väggfast belysning. Här har även nuvarande säljare byggt ut köket med smakfulla skåp och inrett befintliga skåp med exklusiva eklådor. Sovrummet har plats för dubbelsäng och gott om förvaring bakom snygga platsbyggda garderober. Badrummet är även det påkostat och fortsätter på den industriella stilen med stående kakel och antracitgrå väggar och tak. Här finns takdusch och tvättpelare.

En bostad för den kräsne som måste upplevas på plats. Läget är perfekt, lugnt och fridfullt men ändå stadsnära där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna