Kvarnholmen, NACKA

Kvarngränd 7

Såld
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Magnifik 2:a med industrikänsla och havsutsikt

På Kvarnholmen, precis vid inloppet till Stockholm och med Djurgården rakt över vattnet, ligger denna moderna och industriella 2:a. Fastigheten byggdes 1931 och var ursprungligen en lagerbyggnad till Qvarnen. Under ombyggnationen har man bevarat industrikänslan med stora industrifönster med djupa nischer och synliga betongbjälkar.

Lägenheten är välplanerad med trevligt kök med snygga moderna materialval och öppen planlösning mot vardagsrum med naturlig plats för matbord. Detta skapar en social lägenhet och de stora fönsterna i vardagsrummet ger både rikligt ljusinsläpp och vacker havsutsikt. Det rymliga sovrummet har också det ett stort industrifönster med utsikt över havet. Sovrummet bjuder också på en rejäl garderobsvägg med via skjutdörrar. I hallen finns ytterligare förvaring och intill ligger bostadens smakfulla badrum som är modernt och inrymmer dusch, golvvärme och tvättpelare.

I övrigt präglas bostaden av modern elegans och skandinavisk minimalism med ljusa ytskikt och genomgående enstavigt ekparkettgolv. Något av det mest utmärkande för bostaden är den yteffektiva planlösningen och den storslagna utsikten över vattnet mot Djurgården som närvarar genom samtliga fönster. Som boende i föreningen har du tillgång till en mycket stor gemensam takterrass med inglasat uterum, flera sittgrupper och stort antal gasolgrillar att nyttja. Här har du en än mer hänförande utsikt över Stockholm, Djurgården och Stockholms inlopp.

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården/Lidingö.

En pärla ni absolut inte får missa. Varmt välkommen på visning.

Mer om mäklarna