Kvarnholmen, Nacka

Siloplatsen 4

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusivt och modernt boende med en stor balkong i soligt söderläge näst längst upp i huset!

Välkommen hem till denna magnifika bostad på 10:e våningen om 68 kvm i det populära och expansiva området Kvarnholmen.

Bostadens öppna planlösning och dess stora fönsterpartier bidrar till underbart ljusinsläpp och en ljuvlig atmosfär. Materialvalen är genomgående stilsäkra och exklusiva med mycket hög standard från golv till tak. Här är det enkelt att umgås då vardagsrummet och matplatsen vackert flyter samman med det välplanerade köket. Från vardagsrummets glasdörrar når du den fantastiska balkongen om hela 18 kvm. Den stor balkongen bjuder på en slående utsikt och sol större delen av dagen. På kajen en kort bit bort från huset ligger båthållplatsen där pendelbåtarna snabbt tar dig in till stan.

Bostaden bjuder dessutom på 2 välplanerade sovrum varav det ena har utgång till balkongen. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget med enhetligt kakel på både golv och vägg som skapar en lyxig hotellkänsla. Här finns också en tvättdel med maskiner, även dessa från Siemens, samt arbetsbänk och förvaring. I hallen hittar du en gardrobsvägg med väldigt goda förvaringsmöjligheter.

Utöver denna härliga bostad erbjuds man som boende och medlem i föreningen att ta del av en mängd lyxiga faciliteter. Du har tillgång till en stor inglasad lounge högst upp i huset, the Lighthouse. I loungen, belägen över trädkronorna, hittar du bastun bestående av stora glaspartier vilket bidrar till svårslagen utsikt, samt en relaxavdelning med lika enastående vyer över havet. Den breda glasade spången inrymmer en festvåning och konferensrum. I föreningen finns också en övernattningslägenhet att nyttja och under markplan finns garage i tre plan med lediga platser.

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård och har en attraktiv, levande och stark identitet. Ön blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Kvarnholmens centrum erbjuder fräsch Coop-butik och närservice som kemtvätt, apotek, vårdcentral, frisör och tandläkare. I och runtom centrum finns caféer och flera trevliga restauranger. Via den nya Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometer där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet finns även Sickla Köpkvarter ett charmigt centrum med stort butiksutbud, bio och stormarknader. För den aktive finns också en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas).

Sammanfattning:
- Stor balkong om ca 18 kvm med Sol större delen av dagen
- Öppen planlösning
- Vackra materialval
- 2 väl tilltagna sovrum
- Gott om garderobsutrymme
- Spa och relaxavdelning högst upp i huset
- Gästlägenhet
- Externt förråd
-Möjlighet till garageplats
-Cykelförråd
- Busshållplats utanför porten
- Närhet till skola och förskola
-Gymnasium
-Kommande tunnelbana intill Nacka forum
- 50 m till Kvarnholmens centrum

Det är inte svårt att förstå varför dessa bostäder är så eftertraktade. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Mer om mäklarna