Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 31

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Unik 3:a med terrass och balkong med utsikt över Stockholm.

Välkommen hem till denna mycket unika bostad i fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till coola bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra spröjsade fönster med låg bröstning och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards.

Mitt på Kvarnholmen nära centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna unika bostad belägen högt upp i huset med stor terrass i söderläge och stor balkong med havsutsikt och kvällssol. Med två utomhusrum kan du välja plats att vara på allt efter väderlek och tidpunkt på dygnet. Bostadens planlösning är både genomgående och genomtänkt. Lägenheten har moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-tals funktionalism med stilrena detaljer. Varje rum har en genomtänkt färgskala med målade väggar och vackra golv.

Kök och vardagsrum är placerade i hemmets centrala parti i öppen planlösning som skapar ett stort och ljust sällskapsrum med plats för både stort matbord och soffa. Köket är specialritat med vackra detaljer som mörka köksluckor, marmorbänkar och vägglampor. Från vardagsrummet har man utgång till den underbara terrassen med skyddat läge och lummig utsikt. Strålande söderläge med sol hela dagen och gott om plats för stora sällskap.

Master bedroom är inbjudande med plats för dubbelsäng samt stor garderobsvägg med 5 garderober i mörkgrått. Vackert fönster och utgång till bostadens mysiga balkong. Balkongen ligger vänd mot Stockholm med utsikt över både staden och det glittrande vattnet. Här njuter du av härlig kvällssol. Det mindre sovrummet har även det utgång till bostadens terrass. Bostadens badrum är påkostat och fortsätter på den industriella stilen. Här finns både badkar med takdusch och infälld tvättpelare.

Här bor du med maffiga vyer över omgivningarna och en skön frihetskänsla både i bostaden och utomhus på terrassen och balkongen.

Mer om mäklarna