Kvarnholmen, Nacka, Nacka

Thunströms väg 14

Såld
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Smart mini 3:a med stor uteplats om 33 kvm.

På Kvarnholmens soliga södra sida bygger Peab Solvändan som är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här planerar de för 77 lägenheter om 1-5 rum och kök. Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren.

Denna smarta mini 3:a ligger vänd mot en av föreningens mysiga innergårdar, även den vänd mot Svindersviks vatten. Vill man kan man enkelt omvandla bostaden till en 2:a. Bostadens härliga uteplats om hela 33 kvm blir under sommaren en förlängning på bostaden. Här kan du få plats med vännerna, grilla och njuta av utsikten och det soliga sydostläget. Bostadens har genomgående hög standard med målade väggar, vitlaserat mattlackat ekparkettgolv och smakfulla materialval i såväl kök och badrum.

Bostäderna i Solvändan bär PEABs signum med stora ljusinsläpp och öppna planlösningar. Kvaliteten på ytskikt och inredningsdetaljer är alltid av hög klass. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att skapa ett personligt hem med dina favoritmöbler och färger.

Boendeparkering finns i två plan, garage under husen och man planerar för flera laddplatser.

Var den första att flytta in i denna bostad under april-juni 2023! Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solvandan/

Obs, bostaden säljs på ritning och kan inte visas då projektet ej är färdigställt*

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården/Lidingö. Välkommen till Kvarnholmen.

Mer om mäklarna