Kvarnholmen, Nacka, Nacka

Tre kronors väg 31

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusivt inredd 2:a med stor balkong

Välkommen hem till denna unika bostad med absolut toppläge på Kvarnholmen. En inbjudande bostad i en häftig fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till spektakulära bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra fönster och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards

Mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna välplanerade bostad belägen på våning 2 med stor inbjudande balkong överblickande den trevliga innergården med härlig kvällssol. Här får stora umgängen plats. Lägenheten har en yteffektiv planlösning och över 3 meter i takhöjd. Detta i kombination med genomgående moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-talets funktionalism med stilrena detaljer som enstavigt parkettgolv, platsbyggda detaljer, vackra element och stora fönster skapar en minst sagt inbjudande bostad. Från balkongen har du både utsikt över Djurgården och in mot stan där du kan skymta stadshuset och Gröna lund i solnedgången. Läget är optimalt, mitt på Kvarnholmen, intill centrum med bra utbud av både service och restauranger. Området är lugnt och fridfullt men har ändå en stadsnära lokalisering där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan.

De sociala ytorna ligger i öppen planlösning med god plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket är specialritat med vackra detaljer som antracitgrå köksluckor, exklusiva marmorbänkar och väggfast belysning. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och egen utgång till balkongen. Badrummet är även det påkostat och fortsätter på den industriella stilen med stående kakel och antracitgrå väggar och tak.

En bostad för den kräsne som måste upplevas på plats.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna