Kvarnholmen, Nacka, Nacka

Tre kronors väg 7

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Funkisdröm mitt på Kvarnholmen med genomgående planlösning och sjöutsikt

Välkommen hem till denna charmiga 30-tals lägenhet med ljusa och vackra fönsterpartier mot vattnet, en riktig funkispärla!

Välkommen hem till denna charmiga 30-tals lägenhet med ljusa ytskikt och vackert ljusinsläpp genom de större fönsterpartierna genomgående i bostaden. Lägenheten i sig karaktäriseras av ett härligt ljus och 30-tals med sin genomtänkta planlösning. Här får du lättmöblerade rum, gott om förvaringsutrymmen och en mysig utsikt mot vattnet.

I planlösningen har man tagit tillvara på förvaringsmöjligheter både i bostaden samt genom de två förråd som ingår, ett källar- samt ett vindsförråd. Bostadens fönster bidrar till ett härligt och naturligt ljusinsläpp samt trevligt utsikt med havsglimt och grönområde . Smalhusen ligger fridfullt uppe vid Kvarnholmens topp med utsikt över Stockholms inlopp och grönskande omgivningar. Uteplatser och grillar finns tillgängligt utanför husen för sällskapliga tillfällen.

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en ny stadsdel på historisk mark med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Coop ligger i det nya närcentrumet där också apotek, bageri och juicebar m.m. inryms. På Kvarnholmen finns också läkarmottagning, caféer och ett växande utbud av restauranger samt glassbar SNÖ. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers väg, där över 150 butiker, caféer och restauranger står på menyn. Goda kommunikationer in till Slussen och Nacka Forum med såväl buss från Mjölnarvägen/ Tre kronors väg som pendelbåtar från båtplats Kvarnholmen. På båtarna åker du med SL-kortet och tar dig till Nybroplan på ca 20 min eller Frihamnen på ca 30 min. För den aktive finns en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Läs mer om utvecklingen på Kvarnholmen och ta en framtida rundtur: https://kvarnholmen.com/framtiden-2/

Mer om mäklarna