Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 45

Såld
  • 4 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnläge, radhuskänsla och enstående havsutsikt

Nu erbjuds en sällsynt möjlighet värd att ta vara på. Låt er välkomnas till denna idealiskt planerade markplans-4:a som erbjuder allt ni kan önska!

Detta inbjudande hem återfinns i husets västra hörn, vilket bidrar till ett rikligt ljusinsläpp från tre väderstreck, storslagen utsikt över Stockholms inlopp och en påtaglig radhuskänsla. Här njuter ni av ytterst väldisponerade ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ansluter till den generöst tilltagna utemiljön med det inglasade uterummet och altanen. Dessa ytor är placerade där utsikten är som vackrast. Vidare erbjuder lägenheten tre sovrum, ett helkaklat och välutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig hall med god förvaringskapacitet. Till lägenheten hör dessutom ett rejält tilltaget vindsförråd om cirka 5 kvm beläget i samma hus.

Nuvarande ägare har under sina 10 år i lägenheten genomfört flera stora renoveringar. Lägenheten har bland annat omvandlats från en 3:a till en 4:a, vilket enkelt går att återställa. Köket renoverades 2021 och badrummet 2019. Utvändigt har balkongen omvandlats till ett inglasat uterum och den rymliga altanen byggdes 2014. Sammantaget är detta ett kompromisslöst hem som bjuder in er till hög livskvalitet från allra första stund!

I Jarlaberg bor ni i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum och med flertalet populära skolor och förskolor på promenadavstånd. Nacka Strand ligger precis nedanför Jarlaberg och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård. Området trafikeras av flertalet busslinjer som smidigt tar er in till Slussen på 15 minuter. Från Nacka Strand tar ni båten till Nybrokajen på 20-35 minuter eller Blockhusudden (Djurgården) på 4 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje förlängas med en station i Nacka Forum med uppgång mot Jarlaberg. Restiden in till T-centralen kommer då bli 12 minuter. Planerad driftstart är 2030.

Tillträde kan ske till sommaren. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna