Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 70

  • 3 rum
  • 74,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 895 000 kr
Månadsavgift: 6 612 kr/mån

Ljust och inbjudande med hänförande havsutsikt och inglasad balkong i söderläge

För er som passerat 55-årsdagen vill vi nu presentera denna ytterst trivsamma bostad som bäddar för långvarig trivsel. Här bor ni tryggt, bekvämt och insynsskyddat två trappor upp i hus med hiss. Detta är en av väldigt få lägenheter i föreningen som har havsutsikt, varpå detta är en möjlighet av sällan skådat slag!

Föreningen har en mycket god grannsämja med flera aktiva grupper, engagerad trädgårdsgrupp med underbar gård att nyttja för alla i föreningen och flera aktiviteter för medlemmarna som bland annat biljard, canasta, qigong, barkvällar och surströmmingsfester. Utöver detta finns det många gemensamhetslokaler som festlokal, bibliotek, vävrum, snickarverkstad, bastu och gästrum, för att nämna några. Detta är verkligen föreningen för dig som, om du önskar, vill ha ett rikligt socialt utbyte med jämnåriga och är aktiv.

Här återfinns denna väldisponerade trerummare om 75 kvadratmeter. Lägenheten är i ett genomgående välskött skick, men ett visst renoveringsbehov föreligger om ni önskar en mer uppdaterad materiell standard. Här möts ni av en rymlig hall med separat klädkammare som erbjuder god förvaringskapacitet. Vidare in i lägenheten når ni det ljusa och välutrustade köket som bland annat erbjuder diskmaskin och ugn i arbetshöjd. Köket inrymmer en matplats invid fönsterpartiet och som en naturlig förlängning av rummet når ni ut på den inglasade balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård. Här skiner solen under större delen av dagen. Vardagsrummet är rymligt och luftigt med gott om plats för socialt umgänge. Härifrån njuter ni av den enastående vyn över havet och Djurgården. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng och här finns även platsbyggda garderober. I det mindre sovrummet finns plats för mindre dubbelsäng och mer förvaring om så önskas. Detta rum går även utmärkt att nyttja som kontor eller hobbyrum. Badrummet är rymligt och funktionellt, men i behov av renovering. Ett rejält vindsförråd om cirka 5 kvm ingår också, hissen går hela vägen upp till vindsvåningen.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård. Området trafikeras av flertalet busslinjer som smidigt tar er in till Slussen på 15 minuter. Från Nacka Strand kan ni ta båten till Nybrokajen på 20-35 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje förlängas med en station i Nacka Forum med uppgång mot Jarlaberg. Planerad driftstart är 2030.

Tillträde kan ske till sommaren. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 70

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 3 000 000 kr
  • 3 000 000 kr Budgivare 3 2024-04-24 17:34
  • 2 900 000 kr Budgivare 2 2024-04-23 10:34
  • 2 800 000 kr Budgivare 1 2024-04-23 10:32