Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 41

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 3:a med fri utsikt och inglasad balkong med eftermiddagssol.

Välkommen hem till denna fina bostad mitt i idyllen Jarlaberg. Här bor ni med ett högt och insynsskyddat läge i ett tryggt och naturnära bostadsområde. På kort promenadavstånd nås goda kommunikationer (båt & buss), restauranger, shopping, matbutiker och trevliga promenadstråk.

Lägenheten ligger högt belägen i huset med genomgående smakfulla materialval, generösa ytor och rikligt med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här bjuds du på en optimal planlösning. Det charmiga köket är från 2004 och går i vitt. Här finns också en ljus och härlig matplats intill stort fönster med fantastisk utsikt över Nacka. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer såväl stor soffgrupp som övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som har god plats för matbord och högt läge över det lugna området. Här njuter du av solen från eftermiddag till kväll under sommaren.

Två rymliga sovrum finns i bostaden. Det ena med god plats för dubbelsäng och intill i hallen finns en stor klädkammare. Det andra sovrummet är även det rymligt och här finns en garderobsvägg med totalt 5 garderober. Sist men inte minst har vi ett helkaklat badrum med badkar och tvättdel med självdoserande tvättmaskin och arbetsbänk.

Till lägenheten hör också ett vindsförråd om ca 6,5 kvm. Brf Fjädern är en välorganiserad och omtyckt HSB-förening med god ekonomi och med faciliteter som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Föreningen har en vacker gemensam gård, här finns en lekplats för de små samt en grillplats i syrenberså med sköna utemöbler att samlas kring med grannar, vänner och familj. Via områdets samfällighet kan man hyra både garageplats och parkeringsplats.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår. I angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri, Nacka forum med ett stort shoppingutbud ligger även det bara en kort promenad bort. Strax utanför bostaden finner ni bussar som med tät trafik tar er till Slussen på en dryg kvart, från Nacka Strand finns även SL-båt att tillgå som bekvämt och vackert tar er till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Mer om mäklarna