Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 19

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Superfin insynsskyddad 2:a (möjlig 3:a) med härlig inglasad balkong i perfekt sydvästläge!

Varmt välkommen hem till denna fina bostad mitt i idyllen Jarlaberg!
Här bor du lugnt och tryggt på bilfria och barnvänliga gårdar samtidigt som du har närhet till ett stort utbud av restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer.

Högst upp i huset ligger detta magiska och kvadratsmarta hem med öppen planlösning som bjuder på rikligt med ljusinsläpp från morgon till kväll. Hemmet är idag en stor tvåa om ca 66 kvm som enkelt går att göra om till en ordentlig trea.
Genom att sätta upp en skiljevägg mellan vardagsrum och kök får bostaden således ett andra rymligt sovrum med ett insynsskyddat fönster i öst.
Hela bostaden med dess stilsäkra materialval känns otroligt rymlig och har gott om förvaringsutrymmen.
Att sedan kunna sitta ute på den inglasade balkongen om ca 5 kvm året runt och njuta av den fria utsikten ger extra guldkant i vardagen. Här seglar ofta de vackra omtalade luftballongerna förbi och nyårsskålen på denna balkong skall vara något utöver det vanliga. Då fylls himlen av ett praktfullt skådespeleri.

Lägenheten kommer med ett externt förråd om ca 5 kvm som ligger belägen på vinden, våningen ovanför bostaden. På planet över hittar du även föreningens ena övernattningslägenheter som kan hyras för en liten slant när släkt och vänner kommer på längre besök.

Föreningen har en vacker gemensam gård. Här finns en lekplats för de små samt en grillplats med sköna utemöbler att samlas kring med grannar, vänner och familj. Något att se fram emot att nyttja under de ljuva sommardagarna som väntar oss.
Under den kallare årstid som nu, kanske man hellre väljer att hoppa in i föreningens mysiga bastu som finns i gemensamhetslokalen på gården. I gemensamhetslokalen finner du även tvättstugan, cykel/barnvagnsförråd och festlokal för större bjudningar eller/ och kalas.

Detta är ett hem att trivas i länge och erbjuder möjligheten att växa som familj över tid.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna