Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 47

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset med sol hela dagen och enastående utsikt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett av områdets bästa lägen!

Högst upp på fjärde våningen återfinns denna otroligt ljusa och inbjudande 3:a som efter 13 år med samma ägare nu står redo för ett nytt trivsamt kapitel. Bostadens läge är kompromisslöst. Här njuter ni av att bo helt utan insyn, med storslagen utsikt över Stockholms stadssilhuett och med ett makalöst solläge oavsett årstid. Dessutom genomsyras lägenheten av en påtaglig vindskaraktär, vilken avspeglas i snedtaken och takfönstren i samtliga rum.

Väl inne möts ni av en rymlig hall med gedigen förvaringskapacitet i flertalet platsbyggda garderober. I anslutning till hallen finner ni två rymliga sovrum, varav ett större som är utrustat med en skjutdörrsgarderob. Vidare in når ni det luftiga och ljusa köket som tack vare sitt höga västläge släpper in rikligt med solljus, även under vinterhalvåret. Köket är både välutrustat och tidlöst inrett. Här finns en trevlig matplats invid fönsterpartiet och härifrån når ni även ut på den västvända balkongen som bjuder på hänförande vyer över Nacka Strand, Stockholms inlopp och Djurgården. Här njuter ni av vackra solnedgångar året runt. Vardagsrummet går i sobra toner och erbjuder gott om plats för socialt umgänge. Även härifrån njuter ni av vacker utsikt över talltopparna och havet. Det helkaklade badrummet går i tidlösa färger och är bland annat utrustat med golvvärme och tvättmaskin. Till lägenheten hör dessutom ett externt förråd, beläget på plan 3 i huset. Samtliga solskydd i takfönstren är nya sedan 2023.

I Jarlaberg bor ni i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum och med flertalet populära skolor och förskolor på promenadavstånd. Nacka Strand ligger precis nedanför Jarlaberg och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård. Området trafikeras av flertalet busslinjer som smidigt tar er in till Slussen på 15 minuter. Från Nacka Strand kan ni ta båten till Nybrokajen på 20-35 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje förlängas med en station i Nacka Forum med uppgång mot Jarlaberg. Planerad driftstart är 2030.

Sammantaget är detta en sällan skådad möjlighet att ta vara på. Den här typen av lägenheter är ytterst sällan till salu i Jarlaberg och det är knappast svårt att förstå varför.

Tillträde kan ske efter årsskiftet eller senare. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna