Jarlaberg, Nacka

Trillans väg 38

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 2:a fri från insyn i natursköna kvarter

Snart till salu!

Välkommen hem till denna rymliga 2:a mitt i idyllen Jarlaberg. Här bor du lugnt och tryggt samtidigt som du har närhet till ett stort utbud av restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer.

Nu finns möjligheten att förvärva en totalrenoverad 2:a om 63 kvm med en generös balkong . Bostaden är mycket välplanerad med bra standard så som genomgående ekparkettgolv utan trösklar, fönsterbänkar av natursten och stilrent integrerade spotlights i varje rum. Väggarna är målade i mjuka och ljusa färger.

Köket som renoverades 2016 är placerat centralt i lägenheten och går i ljusa färger. Här finns också rymlig matplats placerad i burspråk vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Från matplatsen nås balkongen där kvällssolen letar sig in.

Vardagsrummet är väl tilltaget och bjuder rikligt ljusinsläpp med plats för en stor soffgrupp och diverse mediamöblemang. I sovrum har du plats för dubbelsäng, förvaring, skrivbord samt ytterligare möblemang. Intill sovrummet finns rymlig klädkammare som likväl kan disponeras som tex. kontor/barnkammare/lekrum. Badrummet som också renoverades 2016 är mycket stilrent med högklassigt kakel, golvvärme, lyxigt badkar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Runt hörnet ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger, hotell och padelbanor. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 kommer tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Kontakta mäklaren för mer info.

Mer om mäklarna