Järla Sjö, Nacka

Järla gårdsväg 13

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och välplanerad tvåa med stor balkong i söderläge!

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information!

På lugn och attraktiv adress i omtyckta Järla Sjö finner ni denna mycket trivsamma 2:a belägen en trappa upp med balkong i soligt söderläge. Utmärkande för denna bostad är den genomtänkta interiören där kök, vardagsrum och sovrum placerats längs med väggen mot söder, vilket maximerar ljusinsläppet.

Här möts du av en välkomnande entré med gott om plats för upphängning- och förvaring. Direkt från hallen träder du in i bostadens hjärta med rymligt, välutrustat kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen. I andra änden av bostaden ligger sovrummet med gott om förvaringsmöjligheter, både via garderober samt en separat klädkammare. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Sammantaget är detta en perfekt lägenhet för er som uppskattar hög standard och bekvämlighet. För er som ser fördelen med ett komplett serviceutbud på promenadavstånd. För er som värdesätter den direkta närheten till fantastisk natur med Järlasjön och Nackareservatet runt knuten, samtidigt som ni har utmärkta kommunikationsmöjligheter till med Stockholm och övriga Nacka på någon minuts promenad från porten. Dessutom kommer tunnelbanan trafikera Järla Station i framtiden (beräknas klart 2030), vilket kommer stärka områdets attraktivitet ytterligare.

Välkommen till Järla Sjö, välkommen hem!

Mer om mäklarna