Järla Sjö, Nacka

Garverigränd 1

Såld
  • 3 rum
  • 86,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och ljus 3:a med balkong mot Järlasjön

Varmt välkommen till en av Järla Sjös finaste 3:or! Här bor du i en lägenhet som präglas av sitt ultimata läge med badrocksavstånd till Järlasjön, sina öppna sociala ytor med fönster i två väderstreck, balkong med morgon och förmiddagssol samt ett nyrenoverat kök och fina ytskikt i genomgående sobra färger. Ett perfekt boende för den allra kräsnaste!

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning av jackor och förvaring av skor. Vidare leds du in i vardagsrummet som är lättmöblerat och leder dig ut till den rymliga balkongen med morgon och förmiddagssol. Här njuter du av ett underbart och insynsskyddat läge med utsikt ner mot Järlasjön. Köket går i sober grågrön nyans på luckorna och är inrett med mörk bänkskiva med vitt kakel ovantill. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys i vitt, diskmaskin samt svart ugn med spishäll och fläkt. Här finns en naturlig plats för matgrupp för 6 personer invid fönstret.

Lägenheten har två sovrum med väggar i harmonisk grön kulör. I det större sovrummet finns garderober med skjutdörrar som tar hand om klädförvaringen. I bägge sovrummen ryms dubbelsäng, sängbord och garderober.

Badrummet är helkaklat i neutrala färger och inrett med badkar, handfat på kommod samt belyst spegelskåp. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare med praktisk vikyta och förvaringsskåp ovantill.

I lägenheten finns ett rymligt förråd inrett med hyllsystem för bästa förvaring.

Ett hem att flytta rakt in och trivas i!

Mer om mäklarna