Järla Sjö, Nacka

Turbinvägen 5C

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Äntligen saluförs denna charmiga 2:a med öppen planlösning och stor uteplats i bästa söderläge och badrocksavstånd från Järlasjön!

Lägenheten präglas av sina sobra materialval, luftiga ytor och bra takhöjd som ramas in av stora fönsterpartier och en uteplats mot innergården som erbjuder många härliga soltimmar. Här bor du i en genomgående stilfull lägenhet i en nybyggd fastighet i ett idylliskt och naturnära område. Under sommarhalvåret tar man på sig morgonrocken och går ner till sjön för ett dopp från bryggan och i hösttider erbjuds kräftfiske. På vinterhalvåret när isen lagt sig finns möjlighet till skridskoåkning och vinterbadarna håller en isvak öppen nere vid den stora badbryggan!

Via säkerhetsdörr kliver du in i den välkomnande och rymliga hallen med gott om plats för avhängning av jackor och förvaring i den stora skjutdörrsgarderoben. Från hallen når du det ljusa, helkaklade badrummet inrett med halvstensförband och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch bakom glasdörr samt handfat med spegelskåp ovantill. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsyta och skåp ovantill.

Vidare leds du in i vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning. Stilrent och praktiskt kök med grå köksluckor som är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och kyl/frys. Här erbjuds gott om förvaring i över- och underskåp som ramas in av vackert stänkskydd i sten och bänkskiva i grå laminat. Det finns flera naturliga platser för matbord för 4-6 personer och vardagsrummet är lättmöblerat samt leder ut dig till den lummiga uteplatsen. Här får du plats med både loungegrupp, matbord och planteringar och njuter av solen större delen av dagen sommartid. In till sovrummet finns två ingångar genom skjutdörrar, här finns plats för dubbelsäng, sängbord och garderobsvägg. Nuvarande ägare har delat av sovrummet i två delar med en gardinskena i taket.

I föreningen finns flera gemensamma utrymmen såsom cykel- och barnvagnsrum, miljörum, bastu och gym.

Järla Sjö är ett relativt nybyggt och populärt område där du bor mitt i grönskande idyll med närhet till Citypulsen och Järlasjön som närmsta granne. Intill Järlasjön ligger området mitt i naturnära omnejder där både Nackareservatet och Nyckelviken ligger nära till hands. Järlasjön erbjuder både badbryggor och promenadstråk ett stenkast bort samt trevliga platser för en picknick eller joggingrunda. På Järlasjön kan man även utöva vinteraktiviteter såsom skidåkning och/ eller skridskoåkning. I närområdet finns matbutiker, caféer, restauranger och goda kommunikationer med bussar till Slussen som du når på 11 minuter samt Nacka Forum åt andra hållet och Saltsjöbanan mot Henriksdal/ Saltsjöbaden. På sikt planeras tunnelbanan att ha en station i området via den blå linjen som ska stå klart år 2030.

Mer om mäklarna