Järla Sjö, Nacka

Buddes gränd 9

REDO™
  • 3,5 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och smakfull 3,5:a belägen på områdets bästa adress.

Varmt välkommen hem till denna otroligt fina 3,5:a i mysiga och omåttligt populära Järla sjö. Bostaden ligger inbäddad på den lugna lilla gågatan i hjärtat av området, ett stenkast från herrgårdsparken, vattnet och badbryggorna. Detta vackra hem med otrolig känsla för detaljer, dess stilsäkra färgsättning och trendiga materialval, gör det enkelt att förälska sig i.

Från den väl tilltänkta planeringen av hallen och dess platsbyggda förvaring hittar du det fina lilla kontoret (fd. förråd) samt det helkaklade badrummet på din högra sida. Vidare in i bostaden når du det stora öppna vardagsrummet med gott om ljusinsläpp från lägenhetens burspråk med dess franska balkong. I vardagsrummet har du en riktigt snygg platsbyggd bokhylla. I det välplanerade köket som ligger i halvöppen planlösning finns det gott om plats för matsalsbord, perfekt för kvalitetstid med familjen över smarriga måltider.

Bostaden har dessutom två väl tilltagna sovrum varav det ena är 'the master bedroom' där du återigen finner snygga platsbyggda garderober som täcker en hel vägg. Det andra sovrummet, barnrummet, ger en underbar känsla av magi. Rummet bjuder in och inspirerar till fantasifulla lekar med dess cirkusmålade tak, klättervägg, samt hemliga tvåvånings 'gömma' för en mysig liten lässtund på övre plan eller kreativt skapande på nedre.

Detta är ett hem för dig som ställer höga krav på ditt boende med genomgående fräscha ytskikt, snygga platsbyggda lösningar och kreativa detaljer. Upptäck modern komfort där Plejd tar belysningen i hela hemmet till nya höjder. Med smidig styrning via mobilen alt. via strömbrytare har du total kontroll över varje ljuskälla i lägenheten. Skapa stämning och spara energi genom att automatiskt anpassa ljuset i varje rum efter varje tillfälle. Med en enkel knapptryckning i entrén och vid sängen i master bedroom släcker samt tänder du dessutom hemmet i olika scenarier. Smarta lösningar som gör det här till ett hem utöver det vanliga och sätter guldkant i vardagen.

Här bor du på områdets bästa adress, på bilfri gata, med lugn mysig innergård endast ett stenkast från Herrgårdsparken som är en samlingsplats för områdets barnfamiljer. Intill herrgårdsplatsen ligger badbryggorna och närheten till dessa gör att flera väljer att gå i badrock hela vägen från lägenheten. Åt andra hållet men lika nära finns den stora lekplatsen. Kommunikationerna i området är toppen, Slussen ligger endast 10-15 minuter bort med bussar och framtida Saltsjöbanan. Flera busslinjer trafikerar området dygnet runt. Området kommer också få en egen hållplats och nergång till framtida tunnelbanan (blå linje) som beräknas stå klar 2030.

Underbara Järla Sjö erbjuder badplatser, härliga promenadstråk och skridskoåkning under vintertid. Området ligger beläget mellan köpcentren Nacka Forum och Sickla Köpkvarter som tillsammans ger ett svårslaget shopping- och restaurangutbud. Är ni familjen som vill bo nära stan men med en bullerbyn känsla, är det här hemmet för er.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Järla Sjö, Nacka

Buddes gränd 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.