Järla Sjö, Nacka

Gustaf de Lavals väg 11

Såld
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Äntligen saluförs nu denna unika bostad med ett av Järla Sjös bästa lägen precis intill Herrgårdsparken. Lägenheten präglas av sina stora sociala ytor, vackert burspråk, insynsskyddat och grönskande läge från alla rum samt fönster i fyra väderstreck! Här bor du i en otroligt välskött förening med förråd i huset, brygga med roddbåt samt kajaker att låna och en gemensamhetslokal med relaxavdelning och bastu.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning av jackor och gott om plats för förvaring i den rymliga intilliggande klädkammaren. Från hallen når du även det kaklade badrummet som är utrustat med badkar och handfat med spegel ovantill. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare som underlättar i vardagen.

Vidare leds du in i vardagsrum och kök som har flertalet stora fönsterpartier med ljusinsläpp från tre väderstreck. Detta i kombination med den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig atmosfär med gott om ytor att umgås på. Köket är stilrett inrett och fullt maskinellt utrustat i form av hel kyl/ frys, ugn, med spishäll samt en diskmaskin. Här finns gott om förvaring i över- och underskåp som ramas in av vitt kakel och bänkskiva i rostfritt stål/laminat. Vardagsrummet är lättmöblerat med soffa, tv-möbel samt matplats för 6-8 personer invid antingen köket eller burspråket. Från vardagsrummet når du bostadens båda sovrum i ostört läge som rymmer dubbelsäng, sängbord och garderober. Från det ena sovrummet nås ett ytterligare mindre sovrum/kontor genom smidig skjutdörr.

Järla sjö är en liten kvartersstad i Nacka med eget torg, närhet till natur, utomhusaktiviteter, kommunikationer och shopping i Sickla eller Nacka Forum, samtidigt som City är ett stenkast bort. Nyöppnade Pumphuset har verkligen satt pricken över i:et för området för både mat- och fikagäster och erbjuder också en mysig handelsbod värt att besöka. På sommarhalvåret tar man på sig morgonrocken ner till sjön för ett dopp från bryggan och i hösttider erbjuds kräftfiske via föreningen. På vintern när isen lagt sig plogas en skridskobana längs hela sjön och vinterbadarna håller en isvak öppen nere vid den stora badbryggan.

Lägenheten är enligt föreningen registrerad som en 3 rok men disponeras av nuvarande ägare som en 4 rok.

Mer om mäklarna