Järla Sjö, Nacka, Nacka

Fyrgränd 2

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 2:a med solig balkong omgiven av grönska

Välkommen till förmodlingen Järla Sjös charmigaste 2:a! Här bor du i en lägenhet som präglas av sina sociala ytor, balkong i bästa solläge samt magnifik förvaring i form av ett förråd samt en klädkammare. Ett perfekt boende både för singeln såväl som paret!

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning bakom skjutdörrsgarderober. Från hallen når du toaletten som är utrustad med badkar, handfat på kommod samt belyst spegelskåp. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare med praktisk vikyta och hyllor i trä ovantill.

Vidare leds du in i vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning. Köket är fullt maskinellt utrustat med vitvaror i rostfritt stål från Electrolux och Bosch. Gott om förvaring i både över och underskåp som ramas in av stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i laminat och rostfritt stål. I vardagsrummet, som får sitt magnifika ljus av ett stort och vackert fönster mot innergården finns plats att möblera upp med soffa, tv-möbel samt matgrupp för 4-6 personer. Härifrån nås även bostadens rymliga förråd.

Harmoniskt sovrum med väggar i sober grön kulör. Genom vackra dubbeldörrar når du härifrån bostadens pärla - balkongen, som ligger lugnt belägen mot gården och erbjuder sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Här ryms en dubbelsäng samt sängbord och den rymliga klädkammaren tar hand om all förvaring.

Ett hem att flytta rakt in och trivas i!

Mer om mäklarna