Finntorp, Nacka

Becksjudarvägen 31

Såld
  • 3 rum
  • 74,5 kvm
  • Bostadsrätt

Den moderna funkisdrömmen med milsvid utsikt och inglasad balkong i sydvästläge

Det är ett stort nöje att äntligen få presentera ett av Finntorps trevligaste lägen!

Välkomna till denna varsamt renoverade bostad belägen på fjärde våningen i hus med hiss. Läget är i det närmsta oöverträffligt. Här bor ni högt, fritt och insynsskyddat med en hänförande panormavy och ett fantastiskt solläge oavsett årstid.

Det soliga läget bidrar till en genomgående ljus och inbjudande interiör. Den storslagna utsikten närvarar utanför fönstren och bjuder alltid på något att vila blicken på. Sammantaget är detta en bostad som andas trivselfaktor i allra högsta grad, där du som köpare bara kan flytta in och trivas från allra första stund!

Här välkomnas ni av en rymlig hall med god förvaringskapacitet. I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med tvättmaskin. Vidare in i lägenheten når ni det smakfullt renoverade och välutrustade köket som erbjuder generöst tilltagna ytor och en hög materiell standard. Här finns en rymlig matplats där ni njuter av den vackra utsikten. Det ytterst spatiösa vardagsrummet utgör hemmets mittpunkt och bjuder på gott om utrymme för socialt umgänge. Från vardagsrummet når ni ut på den inglasade och insynsskyddade balkongen som bjuder på en helt makalös utsikt och ett strålande solläge. Här njuter ni av solen från lunch och resten av dagen. Lägenhetens båda sovrum har plats för dubbelsäng och förvaring. I det större sovrummet har nuvarande ägare byggt en våningssäng, vilken kan nedmonteras inför tillträdet om köparen önskar.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets levande kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. Det bredare serviceutbudet finner ni i närliggande Sickla Köpkvarter, endast 5 minuters promenad från porten. På kort gångavstånd når ni goda busskommunikationer och Saltsjöbanan (för närvarande under ombyggnad) med vilka ni smidigt tar er till Slussen på knappt 10 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje att trafikera under Värmdövägen, med närmsta uppgång bara någon minuts promenad från porten. För er som uppskattar natur- och friluftsliv finns bl.a. en fantastisk strandpromenad som via Svindersviken och Saltsjön förbinder Finntorp med Nacka Strand och naturreservatet Nyckelviken. Det vidsträckta Nackareservatet finner ni endast en kilometer från bostaden och där hittar ni miltals av löpspår, MTB-spår och strövstigar. I Nackareservatet finner ni också Hellasgården som med sitt vackra läge vid Källtorpssjön erbjuder ett rikt aktivitetsutbud.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna