Finntorp, Nacka

Setterwalls väg 4

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med balkong i söderläge i lågbelånad BRF

Välkommen till en bostad som andas hög trivselfaktor, där charmiga originaldetaljer harmoniserar med det lummiga, insynsskyddade läget och det fina ljusinsläppet med fönster i två väderstreck. Lägenhetens yta är mycket väldisponerad med ett väl tilltaget kök och naturlig del för matplats både i köket men också i vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni ut på den mysiga balkongen i söderläge och lummig utsikt mot grönska, natur och vackra Setterwallska villan. Köket är inrett med ljusa luckor och den maskinella utrustningen består av kyl/frys. ugn med spishäll samt fläkt. Vidare erbjuder bostaden ett harmoniskt sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng och ett andra sovrum som rymmer säng, sängbord och arbetshörna. Den rymliga hallen erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring i flertalet rymliga garderober. Den inre hallen ger en naturlig plats för skrivbord/övrig förvaringslösning. Stambytt och helkaklat badrum utrustat med dusch bakom glasdörrar, mindre tvättmaskin och handfat med spegelskåp ovantill.

BRF Bergängen är en stor och mycket stabil förening med låg belåningsgrad (2 541kr/m2) och låga avgifter. Föreningen har de stora renoveringarna bakom sig och i föreningen finns bl.a. tvättstuga, bastu och en övernattningslägenhet. På Fredrik Jahns gränd finns en stor gemensam innergård med träd, buskar och växter samt flertalet sittplatser och grill.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets levande kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. Det bredare serviceutbudet finner ni i närliggande Sickla Köpkvarter, endast 5 minuters promenad från porten. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka ni smidigt tar er till Slussen på knappt 10 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje att trafikera längs Värmdövägen, med närmsta uppgång bara någon minuts promenad från porten. För er som uppskattar natur- och friluftsliv finns bl.a. en fantastisk strandpromenad som via Svindersviken och Saltsjön förbinder Finntorp med Nacka Strand och naturreservatet Nyckelviken. Det vidsträckta Nackareservatet finner ni endast en kilometer från bostaden och där hittar ni miltals av löpspår, MTB-spår och strövstigar. I Nackareservatet finner ni också Hellasgården som med sitt vackra läge vid Källtorpssjön erbjuder ett rikt aktivitetsutbud.

Mer om mäklarna