Finntorp, Nacka

Finntorpsvägen 7

Såld
  • 3 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

På femte våningen i huset, med enastående utsikt över taken och trädtopparna, erbjuds nu möjligheten att bli ägare av denna idealiskt planerade mini-3:a i genomgående toppskick!

Detta är en bostad som andas hög trivselfaktor, där sobra färger och exklusiva materialval harmonierar med den lummiga utsikten och det fina ljusinsläppet. Lägenhetens yta är mycket väldisponerad med ett väl tilltaget kök och stor matplats som ligger invid fönsterpartiet i det spatiösa vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni ut på den mysiga balkongen med soligt västläge och fri, insynsskyddad utsikt. Här njuter ni av eftermiddagssolen! Vidare erbjuder bostaden ett rymligt sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng och förvaring i garderobsvägg. Det helkaklade badrummet är utrustat med handfat på kommod, spegelskåp, dusch bakom glasdörrar samt kombimaskin med skåp ovantill. Den rymliga hallen erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring och här finns golvvärme för komfort. I anslutning till hallen finns dessutom en klädkammare för extra förvaring.

BRF Bergängen är en stor och mycket stabil förening med låg belåningsgrad och låga avgifter. Stambyte genomfördes 2007/2008. I föreningen finns bl.a. övernattningslägenhet, bastu och en gemensam innergård med grill och sittplatser för större sällskap.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets levande kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. Det bredare serviceutbudet finner ni i närliggande Sickla Köpkvarter, endast 5 minuters promenad från porten. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka ni smidigt tar er till Slussen på knappt 10 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje att trafikera längs Värmdövägen, med närmsta uppgång bara någon minuts promenad från porten. För er som uppskattar natur- och friluftsliv finns bl.a. en fantastisk strandpromenad som via Svindersviken och Saltsjön förbinder Finntorp med Nacka Strand och naturreservatet Nyckelviken. Det vidsträckta Nackareservatet finner ni endast en kilometer från bostaden och där hittar ni miltals av löpspår, MTB-spår och strövstigar. I Nackareservatet finner ni också Hellasgården som med sitt vackra läge vid Källtorpssjön erbjuder ett rikt aktivitetsutbud.

Mer om mäklarna