Finntorp, Nacka

Helgesons väg 8B

Såld
  • 3,5 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerat & modernt radhus med familjevänligt och naturnära läge.

Äntligen är ett av de populära bostadsrättsradhusen på Helgesons väg till salu. Välkommen hem till ett optimalt boende med egen ingång om 64 väldisponerade kvadratmeter i lugna och trivsamma Finntorp. Här erbjuds ett unikt, välplanerat och modernt boende med öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och högt i tak. Här har man moderniserat detta redan fina boende med nytt kök, smarta förvaringslösningar och läckra designdetaljer som glasväggar, betongytor och vitlaserade golv.

Ytan disponeras på två plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning och övre plan med två sovrum som länkas samman av ett trevligt allrum. På entréplan finns ett rymligt badrum och på övre plan en toalett. Mer maximerade kvadratmeter får man leta efter och dessutom finns här mycket goda förvaringsmöjligheter samt ett tillhörande förråd. Solig och trivsam terrass belägen i sydväst omgärdad av en syrenhäck vilket ger maximal insynsskydd under sommarhalvåret. Till lägenheten hör en parkeringsplats belägen precis intill bostaden.

Läget bjuder på ett bekvämt boende med omedelbar närhet in till city och populära Sickla köpkvarter med stort utbud av butiker och restauranger samt biograf, saluhall, träningscenter m.m. En kort promenad bort ligger Svindersvik med välbevarade 1700-tals hus och vackra promenadstråk. I Svindersviks ena brygghus går det bra att äta lunch eller fika. Flera badplatser finns runt om i områdets olika sjöar framförallt de nybyggda badbryggorna i Kyrkviken (Sicklasjön) som har gott om utrymme för både sol och bad. Även Nacka Strand ligger lättillgängligt och här finns fleratalet populära restauranger, uteserveringar vid vattnet, utegym, padelbanor samt minigolf.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. Populära Papa Lee bakery är områdets smultronställe med nybakat bröd, fikabröd och lunch. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill. Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Mer om mäklarna