Finntorp, Nacka

Finntorpsvägen 11

Såld
  • 1,5 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 1,5:a med stor balkong i grönskande läge

Välkommen till en bostad som andas hög trivselfaktor, där sobra färger och charmiga originaldetaljer harmonierar med det lummiga läget och det fina ljusinsläppet. Lägenhetens yta är mycket väldisponerad med ett väl tilltaget kök och naturlig del för matplats. Från vardagsrummet når ni ut på den stora balkongen med soligt läge och insynsskyddat läge mot grönskande utsikt. Hela bostaden andas riktig 50-tals charm med tidstypiska detaljer som vackra dubbeldörrar och holländsk parkett. Det rymliga kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, diskmaskin samt ugn med spishäll. Vidare erbjuder bostaden en mysig sovalkov med gott om plats för säng (nuvarande säng är 140cm). Förvaringen tas hand om den stora inbyggda garderoben bakom skjutdörrar i vardagsrummet. Helkaklat badrum utrustat med dusch bakom glasdörrar, tvättmaskin, handdukstork och handfat på kommod med spegelskåp ovantill.

BRF Berglandet är en stor och mycket stabil förening med låg belåningsgrad och låga avgifter. Föreningen har de stora renoveringarna bakom sig och i föreningen finns bl.a. tvättstuga, bastu och en gemensam innergård med grill och sittplatser för större sällskap.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets levande kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. Det bredare serviceutbudet finner ni i närliggande Sickla Köpkvarter, endast 5 minuters promenad från porten. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka ni smidigt tar er till Slussen på knappt 10 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje att trafikera längs Värmdövägen, med närmsta uppgång bara någon minuts promenad från porten. För er som uppskattar natur- och friluftsliv finns bl.a. en fantastisk strandpromenad som via Svindersviken och Saltsjön förbinder Finntorp med Nacka Strand och naturreservatet Nyckelviken. Det vidsträckta Nackareservatet finner ni endast en kilometer från bostaden och där hittar ni miltals av löpspår, MTB-spår och strövstigar. I Nackareservatet finner ni också Hellasgården som med sitt vackra läge vid Källtorpssjön erbjuder ett rikt aktivitetsutbud.

Mer om mäklarna