Finntorp, Nacka, Nacka

Finntorpsvägen 10

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet med frit läge och inglasad balkong

**Kommande försäljning, vid intresse kontakta mäklaren**

Välkomna till denna trevligt planerade lägenhet i populära Finntorp. Ett attraktivt område ett stenkast från innerstan och med naturen runt knuten. Denna hörntvåa är mycket välbelägen i huset. Här har man en grön utsikt mot naturmarken bakom och ingen insyn. Charmen förstärks av de
många fina bevarade femtiotals detaljer, det platsbyggda köket som delvis är original, vackra parkettgolv, fönsterbrädor av marmor och glasade pardörrar. Varje kvadratmeter är här på rätt ställe. Vardagsrummet ligger på en hörna med utsikt åt två håll. Lågt bröstade fönster förstärker rymdkänslan. Den inglasade balkongen har underbar sol från tidig morgon fram till eftermiddag, inglasningen gör att balkongen nyttjas året runt. Vardagsrummet är förbunden med köket och balkongen vilket skapar en trevlig rundgång och bidrar med en öppen känsla till lägenheten. Sovrummet är rymligt med god plats för en dubbelsäng och massor av förvaring i inbyggda garderober. I det stambytta badrummet finns plats för tvättmaskin men föreningen har även en stor tvättstuga i samma port.

Här bor du i en populär och lågt belånad bostadsrättsförening Brf Berglandet (2 171 kr/kvm), som gjort många renoveringar såsom bl.a. stammar, fasad, fönster och balkonger och i föreningen erbjuds bl. a. bastu, cykelrum samt tvättstuga.
Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport-och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill. Området är perfekt för dig som vill bo centralt med bra kommunikationer och nära till badplatser. Endast en kort promenad bort når du det promenadstråk som ligger precis vid vattnet och tar dig från Svindersvik, via Finntorp och hela vägen till Nacka Strand och dess härliga restauranger, paddelbanor och båtliv.

Kommunikationerna till och från Finntorp är mycket goda då du med buss tar dig till Slussen och Stockholm city på ca 8-10 minuter. Bussarna går ofta och alla tider på dygnet. Sedan ett tag tillbaka går även tvärbanan mellan Alvik och Sickla köpkvarter. Med tvärbanan kan du ta dig till Alvik på ca 30-35 minuter. Dessutom är det beräknat att tunnelbanans blå linje går till Nacka från 2030 läs mer på www.nacka.se

Helt enkelt ett boende med perfekt läge med nära till det mesta!

Mer om mäklarna