Finntorp, Nacka, Nacka

Fredrik Jahns gränd 8

Såld
  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

Högt och fritt läge nära kommunikationer

Smakfull och välplanerad tvåa med balkong i högt och fritt läge. Stor och välskött förening med låg avgift. Nära till kommunikationer.

Välkommen hem till detta trevliga boende i en mycket välmående förening med låg belåningsgrad. Bostaden är lugnt och trivsamt belägen i hjärtat av Finntorp. Från fönstret blickar du ut över Setterwallska villan och föreningens renoverade och lugna innergård där både grillar, sittplatser och gräsmatta finns till ditt förfogande.

Du välkomnas in i en hall med plats för goda förvaringsmöjligheter samt bra avhängning. Vardagsrummet har fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och dubbla glasdörrar mot den soliga balkongen. Balkongen blir det perfekta stället att avnjuta solen på eftermiddagen. Det smakfulla köket är stilfullt inrett med vita köksluckor och bänkskivor i ek. Här finns det väldigt gott om förvaring och arbetsytor. Matplatsen är rymlig för 4-6 personer. Köket har ett stort fönster för ett vackert ljusinsläpp. Sovrummet är mysigt och stort. Badrummet som nås från hallen är helkaklat och stambytt med badkar.
Lägenheten har genomgående ekparkett och stora fönster som skapar känslan av rymd. Här bor du i en modern bostad med härlig 50-talsanda och smarta, vackra detaljer.

I attraktiva Finntorp bor du i ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals hus till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel, gym etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer, Tvärbana och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du ta dig in till citypulsen så finns det flera busslinjer som trafikerar området och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla så att du enkelt kan ta dig till Gullmarsplan och vidare. I framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Ett boende med närhet till allt. Välkommen på visning.

Mer om mäklarna