Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda parkväg 18A

Såld
  • 2 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Mysig "mini-2:a" med stor uteplats

Välkommen till Finnboda och denna magiska 2:a om 43 kvm. Lägenheten är ljus och välplanerad. I hallen möts man av slitstarkt klinkergolv och bra förvaring med fyra stora garderober. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i lägenheten öppnar kök och vardagsrum upp sig i en öppen planlösning. Köket har bra förvaring och arbetsyta. Här finns nyare diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, spis med tillhörande ugn och kombinerad kyl/frys.
Sovrummet har bra förvaring med två garderober. Här finns det plats för dubbelsäng.

Uteplatsen: Lägenhetens hjärta är den generösa uteplatsen och här finns något för alla. Utrymme för stor sittplats, odlingslådor och grill. Här skiner solen från tidig morgon till ca 14.00 sommartid. Vacker inramning med den gröna häcken runt uteplatsen.

Brf Finnboda Dunge i Nacka är en äkta förening som äger marken. I föreningen finns 74 bostadsrätter och totalt 72 garage- och parkeringsplatser. Den låga belåningen i kombination med hög soliditet och stabilt resultat gör detta till en mycket bra förening att flytta in till och trivas i. Varmt välkommen på visning!

Lägenheten är enligt föreningen registrerad som en 1 rok men disponeras av nuvarande ägare som en 2 rok.

Mer om mäklarna