Finnboda Hamn, Nacka

Kvarnholmsvägen 39B

Såld
  • 3 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och ljus 3:a med högt läge och balkong!

- Generös och högt belägen balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Stora luftiga rum med härligt ljusinsläpp
- God förvaring
- 8 min till Slussen / 22 min till Nybroplan med SL-båt året runt

Välkommen hem till detta inbjudande boende i Finnboda hamn, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav/natur och närheten till city. Lägenheten stoltserar med ett av områdets högsta lägen som skapar underbar utsikt och ett härligt ljusinsläpp. Den mysiga balkongen har gott om plats för utemöbler och grill. Utsikten är fri överblickande Finnboda Park och här njuter du av eftermiddagssolen. Vill man så är det möjligt att glasa in balkongen.

Lägenheten är otroligt välplanerad och man har skapat maximalt nyttjande av varje kvadratmeter. Modern planlösning med stora sociala ytor i både kök och vardagsrum. I vardagsrummet ligger fokus på de stora fönsterna och här får man enkelt plats med både soffgrupp och extra matbord om man önskar. Från vardagsrummet når du balkongen som förlänger rummet sommartid. Köket går i vitt och ek och har gott om arbetsytor och förvaring. Även här har man matplats för hela familjen och fönstret bjuder på härligt ljusinsläpp.

Sovrummet som ligger i anslutning till hallen har även det ett stort fönster. I sovrummet finns det gott om förvaring i form av rejäl garderobsvägg. Det mindre sovrummet har en egen klädkammare.

Badrummet är helkaklat och modernt inrett med badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns ytterligare förvaring och externt förråd tillhör bostaden. Hela lägenheten har genomgående ekparkettgolv och målade väggar, visst renoveringsbehov finns på ytskikten i bostaden. Från hissen har du direktaccess till perkeringsgaraget där det också finns lediga platser att hyra.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan på ca 20 min. Om du hellre tar bussen når du Slussen från den närliggande hållplatsen på ca 8 min. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Mer om mäklarna