Finnboda Hamn, NACKA

Kvarnholmsvägen 39C

Såld
  • 2 rum
  • 47,5 kvm
  • Bostadsrätt

Optimal och ljus 2:a med stor inglasad balkong.

Välkommen hem till denna välplanerade, moderna och ljusa tvåa på Kvarnholmsvägen 39C. Här bor du i det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav/natur och närheten till city.

Lägenheten har genomgående modern standard och stod klar för inflyttning 2008. Här bjuds du på en öppen och social planlösning med gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. I vardagsrummet finns det plats för matplats såväl som soffgrupp. Här når man både sovrummet, köket och den mysiga balkongen där man kan njuta av den härliga eftermiddagssolen samtidigt som man blickar ut över de lummiga omgivningarna. Balkongen är inglasad vilket gör att den blir ett extra rum under stora delar av året.

Köket är mycket smakfullt med gott om utrymme för förvaring. Här finns detaljer som ekbänskiva, svart mosaikkakeI och inbyggd kaffemaskin. Intill ligger naturlig matplats. Det mysiga sovrummet rymmer plats för en dubbelsäng och bjuder på full garderobsvägg för maximal förvaring. Från hallen når du det rymliga badrummet som är helkaklat och går i svart och vitt med takdusch och tvättdel med arbetsbänk. Hela lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan på ca 20 min. Om du hellre tar bussen når du Slussen från den närliggande hållplatsen på ca 8 min. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken

Mer om mäklarna