Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 13

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Frontläge mot Järlasjön med hänförande vyer

Det är ett stort nöje att äntligen få presentera ett av Ekuddens absolut bästa utsiktslägen!

Välkomna till denna häpnadsväckande fyrarummare i etage som står redo att bjuda in er till ett nytt trivsamt kapitel i livet. Läget är i det närmsta oöverträffligt. Här bor ni högt, fritt och insynsskyddat med en hänförande panormavy över Järlasjöns vatten med Nackareservatets grönska i bakgrunden. Allt detta i ett sydvästläge som bjuder på sol under större delen av dagen, året runt.

Det soliga läget bidrar till en genomgående ljus och inbjudande interiör. Från samtliga fönster blickar ni obehindrat ut över vattnet och naturen och följer säsongernas skiftningar. Entréplanet består av tre sovrum, varav ett med utgång till den rymliga balkongen. En trappa ner når ni det sociala planet där ni möts av det spatiösa vardagsrummet med stort fönsterparti ut mot vattnet. Intill når ni det välutrustade köket med rymlig matplats. Från köket träder ni ut på den privata terrassen som med sina drygt 20 kvadratmeter utgör en naturlig förlängning av de sociala ytorna under sommarhalvåret.

Lägenheten erbjuder genomgående en god materiell standard. Köket renoverades år 2010 och båda badrummen renoverades i samband med stambytet år 2013. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda via flertalet garderober såväl i hallen som i sovrummen. Dessutom finns en rymlig klädkammare på nedervåningen samt ett externt förråd beläget endast ett par steg från ytterdörren. Lägenheten och förrådet når ni med hiss, vilket bidrar till högre bekvämlighet.

Ekudden är ett helt fantastiskt område att bo i! Här bor ni med badrocksavstånd till närmsta badbrygga och med direkt närhet till Nackas ljuvliga natur samtidigt som ni når stadspulsen på cykelavstånd eller en 15-minuters bussresa. Närheten till service och kommunikationer är påtaglig. Längs med vattnet promenerar ni snabbt till Sickla köpkvarter som erbjuder ett komplett serviceutbud. Åt andra hållet, cirka 1,5 kilometer bort, når ni Nacka Forum. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje inkludera Nacka. Närmsta tunnelbanestation kommer placeras ett par hundra meter från porten och restiden in till T-centralen kommer vara cirka 10 minuter. Tunnelbanan beräknas vara i drift år 2030.

Tillträde är flexibelt. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna