Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 27

Såld
  • 2 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a med balkong och sjöutsikt

På 9:e våningen med fantastisk utsikt över Järlasjön finner ni denna tilltalande 2:a som erbjuder såväl charm som finess. Bostaden är genomgående i mycket gott skick med vackert ekparkettgolv (2020) och ljusa, smakfulla ytskikt. Här njuter du av milsvid utsikt helt insynsskyddat från varje fönster. Läget i populära Ekudden är perfekt för dig om uppskattar närheten till sjö och natur, samtidigt som kommunikationer och komplett serviceutbud finns att tillgå på kort promenadavstånd.

Bostadens 61,5 kvadratmeter är mycket välplanerade. Innanför dörren möts du av en rymlig hall som sammanlänkar hela lägenheten. Här erbjuds generös förvaring och klädkammare. Åt ena hållet når du det stora vardagsrummet med gott om plats för socialt umgänge, intill når du bostadens väl tilltagna och renoverade kök med matplats. Det rymliga sovrummet bjuder på god förvaring och utgång till den underbara balkongen i västläge. Här njuter man av fantastisk utsikt över Järlasjön, sickla med Hammarbybacken och city i bakgrunden. Här strålar solen från lunch till solnedgång. Det fina, helkaklade badrummet är stambytt 2008 med dusch och förberett för tvättmaskin.

Brf Ekoxen är en populär förening med bra ekonomi, stor grillplats och egen badbrygga att ta ditt morgon- och kvällsdopp vid. I föreningen finns också ett garage och som boende i föreningen har du rätt till en parkeringsplats inom 3 mån.

Ekudden är beläget precis intill Järlasjöns strandkant. Här finns det flertalet badbryggor, vackra motionsslingor och vintertid plogas sjön för långfärdsskridskor. Längs med vattnet kan man enkelt och snabbt promenera till Sickla köpkvarter som är ett charmigt och mer än komplett centrum med både shopping och matbutiker. I närmast intilliggande Finntorp centrum finns det populära bageriet Papa Lee Bakery, pizzeria, Tempo-butik och sushirestaurangen Tosa. Trots sitt naturnära läge är det mycket nära in till staden och kommunikationerna är utmärkta. Här trafikerar tåg och bussar in till city dygnet runt med täta turer - på mindre än tio minuter är du vid Slussen. I framtiden kommer dessutom tunnelbanans blå linje förlängas med stationer i Sickla, Järla Sjö och Nacka Forum. Tunnelbanan beräknas vara klar år 2030.

Mer om mäklarna