Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 3

REDO™
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Fint renoverad 3:a med enastående sjöutsikt och inglasad balkong i sydväst

Det är ett stort nöje att äntligen få presentera en av Ekuddens trevligaste trerummare!

Välkomna till denna varsamt renoverade bostad belägen på tredje våningen i hus med hiss. Läget är i det närmsta oöverträffligt. Här bor ni högt, fritt och insynsskyddat med en hänförande panormavy över Järlasjöns vatten med Nackareservatets grönska i bakgrunden. Allt detta i husets sydvästra hörn, som bjuder på rikligt med solljus under större delen av dagen, oavsett årstid.

Det soliga läget bidrar till en genomgående ljus och inbjudande interiör. Från fönstren blickar ni obehindrat ut över vattnet och naturen och följer säsongernas skiftningar. Här välkomnas ni av en rymlig hall med god förvaringskapacitet i garderober och en separat klädkammare. I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet som renoverades i samband med stambytet 2013. Badrummet är bland annat utrustat med golvvärme och tvättmaskin. Intill badrummet ligger en gästtoalett, vilket är något som får denna lägenhet att sticka ut i jämförelse med andra 3:or i huset.

Vidare in i lägenheten når ni det stilrena och välutrustade köket som totalrenoverades 2021 och erbjuder generöst tilltagna ytor och en hög materiell standard. Det rymliga vardagsrummet är hemmets mittpunkt och bjuder på gott om utrymme för socialt umgänge. Från vardagsrummet når ni ut på den inglasade och insynsskyddade balkongen som bjuder på en helt makalös sjöutsikt. Här njuter ni av solen från tidig eftermiddag och resten av dagen. Lägenhetens båda sovrum ligger vända mot vattnet och bjuder på en ljuvlig vy att vakna upp till. Det mindre sovrummet går med fördel att nyttja som arbetsrum, vilket nuvarande ägare gör.

Ekudden är ett helt fantastiskt område att bo i! Här bor ni med badrocksavstånd till närmsta badbrygga och med direkt närhet till Nackas ljuvliga natur samtidigt som ni når stadspulsen på cykelavstånd eller en 15-minuters bussresa. Närheten till service och kommunikationer är påtaglig. Längs med vattnet promenerar ni snabbt till Sickla köpkvarter som erbjuder ett komplett serviceutbud. Åt andra hållet, cirka 1,5 kilometer bort, når ni Nacka Forum. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje inkludera Nacka. Närmsta tunnelbanestation kommer placeras ett par hundra meter från porten och restiden in till T-centralen kommer vara cirka 10 minuter. Tunnelbanan beräknas vara i drift år 2030.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 3

  • Säljarens privata bild
    Säljarens privata bild
  • Säljarens privata bild
    Säljarens privata bild

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.