Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 27

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Toppläge helt utan insyn med slående sjöutsikt

Budgivning pågår! Om intresse finns kontakta ansvarig mäklare på 0709990080.
Välkommen hem till denna rymliga tvåa med absolut toppläge i trevlig förening med stor grillplats och badbrygga. Lägenhetens stora fönster ger ett rikligt ljus och den är helt insynsskyddad med magisk sjöutsikt från alla fönster. Balkongen ligger i söderläge och har en helt fri utsikt över Järla Sjö och bort mot Nackareservatet.

Vardagsrummet är stort och här finns det gott om plats för såväl soffa, tv-möbel och bokhyllor. Intill vardagsrummet ligger sovrummet med ogenerad insyn. Köket har gått om arbetsyta och förvaring. Köket har plats för matbord för 4-6 personer och blickar ut över Sickla köpkvarter.

Badrummet som nås från hallen är smakfullt och stambytt med dusch och tvättmaskin. Lägenheten har gott om förvaring med flera garderober.

Här har man nära till det mesta, såsom badsjöar, skogen och staden. Lägenheten ligger med gångavstånd till Sickla köpcentrum med stort utbud av butiker och affärer. I Finntorp finns det populära bageriet Papa Lee Bakery, pzzeria, tempo affär och en thaikiosk med fantastisk mat.

Kommunikationerna är utmärkta. Här trafikerar tåg och bussar in till city dygnet runt med täta turer - på mindre än tio minuter är du vid Slussen. I framtiden kommer även tunnelbana med stationer i Sickla, Järla Sjö och Nacka Forum.

Mer om mäklarna