Ekudden, Nacka, Nacka

Ekuddsvägen 27, 11tr

Såld
  • 3 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Magisk utsikt från våning 11

Välkommen hem till denna välplanerade trea på Ekudden precis intill Järlasjön. Lägenheten är belägen på våning 11 av 12 och har ett fritt läge utan insyn och med fantastiskt utsikt från samtliga fönster. Lägenheten bjuder på en inbjudande balkong med soligt söderläge och otroligt utsikt. Här njuter du i solen under eftermiddagen.

Lägenheten är otroligt välplanerad med två rymliga sovrum, ett ljust vardagsrum och ett trevligt kök med matplats. Köket är stiligt med gott om förvaring och arbetsyta. I köket ryms stora sällskap vid matbordet. Badrummet är i toppskick, stambytt, med smakfulla materialval, tvättmaskin och dusch.

Fönsterna i varje rum är stora med rikligt ljusinsläpp och med strålande sjöutsikt från varje. I hallen och i sovrummen finns gott om förvaring. En av Ekuddens läckraste lägen.

Ekudden är beläget precis intill Järlasjöns strandkant. Här finns det flertalet badbryggor, vackra motionsslingor och vintertid plogas sjön för långfärdsskridskor. Längs med vattnet kan man enkelt och snabbt promenera till Sickla köpkvarter som är ett charmigt och mer än komplett centrum med både shopping och matbutiker. I närmast intilliggande Finntorp centrum finns det populära bageriet Papa Lee Bakery, pizzeria, Tempo-butik och sushirestaurangen Tosa. Trots sitt naturnära läge är det mycket nära in till staden och kommunikationerna är utmärkta. Här trafikerar tåg och bussar in till city dygnet runt med täta turer - på mindre än tio minuter är du vid Slussen. I framtiden kommer dessutom tunnelbanans blå linje förlängas med stationer i Sickla, Järla Sjö och Nacka Forum. Tunnelbanan beräknas vara klar år 2030.

Mer om mäklarna