Ektorp, Nacka

Gamla Landsvägen 11

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och smakfullt renoverad 3:a med balkong i söderläge

Välkommen hem till denna ljusa och harmoniska bostad med inglasad balkong i bästa solläge, öppen planlösning mot kök i toppskick samt två rymliga sovrum.

Lägenheten har genomgående ekparkett samt ljusa och fräscha ytskikt. Du välkomnas av en rymlig hall med gott om avhängningsyta. Från hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch, handfat med kommod och tvättmaskin. Vidare kliver du in i vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning och leder dig ut till den inglasade balkongen i söderläge. Köket är renoverat med stilrena, släta luckor i grått, stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av integrerad ugn och mikro, diskmaskin, kyl/frys samt vinkyl. Invid fönstren finns en naturlig yta för matplats för 6-8 personer och det intilliggande vardagsrummet är lättmöblerat och ljust med stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten innehar två sovrum där det större rymmer både dubbelsäng, sängbord och en garderobsvägg med skjutdörrar tar hand om förvaringsbehovet. Det andra sovrummet rymmer mindre säng, sängbord och skrivbord eller annat möblemang.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, de stora renoveringarna bakom sig och med låga avgifter där även bredband 100/100 och Telias tv utbud ''lagom'' ingår. Lediga parkeringsplatser för enbart 400 kr/mån och ett rymligt källarförråd hör till bostaden.

I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på Nordic Wellness och AIM gym. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla köpkvarter.
Direktbussar till Slussen tar dig till Slussen och city på 20 min.

Mer om mäklarna