Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 11

Såld
  • 1,5 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Modern 1,5:a med solig uteplats i söder

Accepterat pris, ring för visning! Flexibelt tillträde.
Välkommen till ditt drömhem i Ektorp! Denna fantastiska 1,5:a om 46 kvm erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Belägen på markplan har du även en underbar och privat uteplats i söderläge, perfekt för att njuta av soliga dagar och mysiga sommarkvällar. (Uteplats med nyttjanderätt, avtal skrivs med föreningen)
Det första som möter dig när du kliver in är den rymliga hallen med bra förvaring. Lägenheten fortsätter med en öppen planlösningen som ger en rymlig och ljus atmosfär. Här har det nyligen genomförts en totalrenovering under 2022, vilket betyder att du slipper bekymra dig om renoveringar på länge. Allt är modernt och fräscht.

Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter med flera garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha alla sina ägodelar på plats. Badrummet är lyxigt helkaklat och modernt, utrustat med en stilren takdusch och en praktisk handdukstork.

Rymlig sovalkov, som erbjuder gott om utrymme för en 160 cm säng. Här kan du varva ned och njuta av en god natts sömn i en rofylld miljö.

Köket är en dröm för alla matlagningsentusiaster. Det är fullt utrustat med ugn, mikro, diskmaskin, kyl/frys och dessutom har det en praktisk köksö för två personer. Här kan du laga läckra rätter och samtidigt umgås med dina nära och kära.

Läget är också perfekt med närhet till både natur och stad. Ektorp erbjuder idylliska omgivningar med grönområden och promenadstråk. Samtidigt har du bara en kort bil- eller bussresa till Nacka Centrum där du hittar ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen.

Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet i Ektorp. Ett modernt hem med allt du behöver för att trivas och leva det bekväma livet. Välkommen hem.

Mer om mäklarna