Ektorp - Saltängen, Nacka

Ugglevägen 17B

Såld
  • 1,5 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad "mini-2:a" med balkong

Det går knappast att planera 38 kvm på ett bättre sätt. I denna "mini-2:a" ryms ett helkaklat badrum, charmigt kök, flera garderober, vardagsrum och sovrum/sovalkov. Genomgående lägenhet med flera fönster ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Det här en bostad du inte får missa.
Enligt mäklarbilden/lägenhetsutdrag är lägenheten upptagen som 1 rum och kök.

Lägenheten utnyttjar varje kvadratmeter på ett väl avhängt sätt med en hall som har flera garderober, helkaklat badrum med stort fönster och ett vardagsrum som delas av till förmån för ett sovrum. Köket har ett visst renoveringsbehov. Det är viktigt för köparen av denna lägenhet att veta att man måste byta köksfläkten då denna inte är godkänd av föreningen. Gott om förvaring och bra arbetsyta. I köket ryms 2-4 personer vid matbordet.

Vardagsrummet har gott om plats för socialt umgänge och det stora fönstret ger ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet/sovalkoven möbleras med säng och ytterligare förvaringsmöbel för den som önskar. Vill man så kan man ta bort sovrumsväggen golvet är komplett under. Härifrån når man balkongen med sydostläge.

Nacka hus nr 2 i Ekängen är en gammal förening som registrerades 1944. Föreningen upplåter 146 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 9 lokaler med hyresrätt. Föreningen har 4 166 kr/lån kvm. Föreningen har mot bakgrund av det förhöjda ränteläget beslutat om en mindre avgiftshöjning. I föreningens kassa finns det 5 000 000 kronor. Det är en stabil förening med alla stora renoveringar bakom sig.

Läget är också perfekt med närhet till både natur och stad. Ektorp erbjuder idylliska omgivningar med grönområden och promenadstråk. Endast en kort promenad till Långsjön som har fina badmöjligheter. Samtidigt har du bara en kort bil- eller bussresa till Nacka Centrum där du hittar ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna