Ektorp - Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 38

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med smakfullt badrum och balkong

Välkommen till denna välrenoverade 3:a om 78 kvm i populära Saltängen. Lägenheten bjuder på två stora sovrum samt balkong i söderläge. Badrummet är smakfullt med både badkar och dusch samt en avskilt utrymme för tvättmaskin.

Här har inget lämnats åt slumpen. Med ljus från två väderstreck blir lägenheten både ljus och sval. Det erbjuds gott om förvaring med flera garderober. Vardagsrummet är stort med plats för både soffa, matbord och annan trivselmöblering. Två stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng för den som önskar.

Köket är välplanerat och har gott om förvaring och arbetsyta samt plats för matbord för 4 personer. Det är rostfria vitvaror från Miele med både inbyggd mikro och inbyggd ugn. Här finns också rostfri kyl/frys från Miele samt spishäll. Diskmaskinen är från Bosch.

Brf Skuruäng har under 2023 gjort energismarta investeringar med bland annat solceller på taket. Föreningen har 5 907 kr lån/kvm och är en gammal stabil HSB förening.

I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på World Class gym. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Mer om mäklarna