Ektorp - Saltängen, Nacka

Fasanvägen 27

Såld
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Fasanvägens sötaste 2:a med balkong i västerläge

Accepterat pris och flexibelt tillträde.
Välkommen hem till denna mysiga och stilfulla bostad. Här bor du i ett lugnt och populärt område med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer.

Du välkomnas in i en möblerbar hall med bra avhängning för jackor och skor. Här finns plats för byrå eller garderob för den som önskar. Säkerhetsdörr.
Vardagsrummet och köket ligger i en öppen planlösning vilket ger en social och ljus känsla till detta hem. Vardagsrummet är mysigt och har fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen. Balkongen är rymlig med härlig kvällssol.

Det smakfulla köket är stilfullt inrett med gråa köksluckor. Här finns det bra förvaring och arbetsytor.
Sovrummet är lyxigt och väl tilltaget med en hel inbyggd garderobsvägg. Här finns gott om plats för både arbetshörn, dubbelsäng och byråer. Badrummet som nås från hallen är helkaklat och stambytt med tvättmaskin.

Brf Skuruberg i Nacka är gammal förening med 4 156 kr/lån per kvm. Föreningen har tomma lokaler som planeras att säljas inom kort framtid. Vilket kommer ge ytterligare kapital till kassan. Från 2022 årsredovisningen har föreningen amorterat 500 000 kronor.

I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på World Class gym. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Mer om mäklarna