Ektorp - Saltängen, Nacka, Nacka

Tranvägen 11

Såld
  • 5 rum
  • 123,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor 5:a högst upp i huset med härlig utsikt

Äntligen saluförs denna 5:a om 123 kvm högst upp i huset.

Lägenhetens ytskikt har ett visst renoveringsbehov där man med enkla medel kan sätta sin egen ton och stil.

Denna rymliga femrummare på fjärde våningen har fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp och levererar en luftig känsla. Via köket nås den stora balkongen som med sitt söderläge bjuder på rikligt med soltimmar. I övrigt en mycket välplanerad lägenhet med gott om förvaring. Det finns två stora klädkammare samt flera garderober och externt förråd. Stor hall och fyra bra sovrum. Härlig karaktär med bl.a. snedtak i ett sovrum (tillhörande kattvind). Vardagsrummet rymmer hela familjen. Här finns också möjlighet att öppna upp vägg mellan kök och det ena sovrummet för ännu större kök och socialt umgänge. Lägenheten har dessutom ett stort helkaklat badrum med badkar (renoverat 2015), samt en gästtoalett (renoverat 2015).
Huset har hiss och köparen av denna lägenhet har en garanterad garageplats.

Brf Saltängen består av 46 lägenheter och stod färdig 1990. Föreningen har två fastigheter med 23 lägenheter vardera. Föreningen är stabil med 8 696 kr/lån/kvm och enligt årsredovisningen för 2021 finns det 5.500.000 kr/kassan.

Saltängen är ett lugnt och uppväxt bostadsområde som ligger precis mellan Saltsjö-Duvnäs villakvarter, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här bor man i ett lugnt område med direkt närhet till bra kommunikationer och butiker. Området ligger verkligen mitt i naturen och närliggande Skuruparken med sina vackra kolonilotter bjuder på vackra skogspromenader. Intill området i Saltsjö - Duvnäs ligger småbåtsham och aktivt båtliv med segelklubb med mera. Natursköna Långsjöns naturreservat med omtyckt badsjö ligger ca 15 minuters promenad från lägenheten. Här kan man bada, promenera i naturen, njuta av båtlivet och koppla av.

I närområdet finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på det lokala gymmet. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Mer om mäklarna