Ektorp - Saltängen, Nacka, Nacka

Östra Gräsvägen 5

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt

Ektorps modernaste 4:a med två balkonger om ca 10 kvm vardera

Välkommen hem till denna välplanerade och mycket smakfulla fyra om 102 kvm belägen i Ektorps nyaste hus, helt byggt i trä. Huset ligger i en naturskön backe vilket ger ett högt läge men med absolut närhet till kommunikationer och service. Hela lägenheten har en ljus och sober färgsättning för att hålla i längden. Fastigheten strävar efter att bli Svanenmärkt där du som medlem sedan kommer ha möjlighet att ansöka om gröna bolån. Detta är en fyra, en trappa upp med två balkonger en i öst och en i väst.

Lägenheten kännetecknas av sin genomtänkta planlösning där den sociala delen med vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning. Den privata delen med lägenhetens tre sovrum ligger i fil och där emellan finns båda förråd, och två badrum. De två badrummen är smakfullt inredda i grått och vitt. Det ena med dusch och det andra med badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten erbjuder tre bra sovrum det stora sovrummet är ca 12 kvm och dom två mindre är om ca 8 kvm. Två stora balkonger om ca 10 kvm vardera. Den ena balkongen som nås från vardagsrummet får kvällssol med träden precis utanför. Den andra balkongen når man från master-bed-room. Här njuter man av morgonkaffet i solen.

Ektorpsbacken är ett lugnt och uppväxt bostadsområde som ligger precis bakom Skuruskola nära Ektorp centrum. Här bor man i ett lugnt område med direkt närhet till bra kommunikationer.

I närområdet finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på det lokala gymmet. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Mer om mäklarna