Ektorp, Nacka, Nacka

Dahlgrens väg 1B

Såld
  • 4 rum
  • 107,5 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull 4:a med två badrum och balkong i bästa solläge

Varmt välkommen till denna smakfulla och välplanerade gavelbostad med radhuskänsla. Här bor du i en ljus, luftig och välplanerad bostad med fönster i tre väderstreck, insynsskyddat läge, stor balkong och en garanterad parkeringsplats precis intill huset för endast 300 kr/mån. Här bor du i ett lugnt och grönskande område med utsikt över grönska och flertalet vackra intilliggande sekelskifteshus, närhet till till Ektorps centrum samt flertalet bussar som tar dig till b.la. Slussen på ca 15 min.

När du kliver in i bostaden når du den rymliga hallen med klinker på golvet, skjutdörrsgarderober samt goda avhängningsmöjligheter. Precis intill finns klädkammaren som även går att inreda som tex litet kontor/barnrum. Det finns 3 sovrum som alla rymmer dubbelsäng, sängbord och plats för skrivbord/ytterligare förvaring. Vardagsrum och kök ligger i halvöppen planlösning och erbjuder gott om plats för större sociala tillställningar och middagar. Köket är fullt maskinellt utrustat och inrett med en stor köksö med nerfälld spishäll samt förvaring undertill. Utsikten från samtliga fönster och från balkongen är ut mot grönska, natur och de vackra sekelskifteshusen. Det större badrummet är helkaklat och inrett med badkar, wc, handfat på kommod, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt förvaringsskåp. Här finns även golvvärme. Det mindre är även det helkaklat, och här finns dusch, wc, handfat på kommod samt handdukstork.

Förrådsutrymmet på den egna stora vinden når du via en nedfällbar stege från hallen. Här bor du i en stabil och familjär förening med låga avgifter, god ekonomi och många av de stora renoveringarna bakom sig.

I närområdet finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på det lokala gymmet. Med gångavstånd når du även Nyckelvikens promenadstråk. Flertalet bra skolor och förskolor finns inom kort gångavstånd och bussar till Slussen tar dig till city på ca 15 min.

Mer om mäklarna